'Mahalle sakinlerine 5 milyon lira yatırımla spor salonu yapılacak'

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 5-6 milyon lira harcamayla Beyazşehir mahallesine geniş kapsamlı, spor...

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 5-6 milyon lira harcamayla Beyazşehir mahallesine geniş kapsamlı, spor salonu yapacaklarını söyledi.

Beyazşehir Mahallesi’ne yaptığı ziyarette mahalle sakini hanımlar, Başkan Bekir Yıldız’dan yaz-kış rahatlıkla spor yapabilecekleri, kolayca ulaşabilecekleri bir spor salonu istedi. Sağlıklı bir toplumun oluşması amacıyla insanları spora teşvik etmek gerektiğinin altını çizen Başkan Bekir Yıldız, "Kocasinan Belediyesi olarak Beyazşehir Mahallesi için projesi yapılmış programı belli bir spor salonu hazırlığımız var. Burada yapmayı planladığımız spor salonunu en az 5-6 milyon liralık bir yatırımla gerçekleştireceğiz. Yapmayı planladığımız spor salonunun yeri konusunda planlanmış 2 alternatifimiz var. Sporun toplum sağlığı açısından önemini en iyi bilenlerdenim. Spor yapmanın keyfini alanlar Beyazşehir’den Kayseri’ye kadar yürüyerek bile gelir, spor öylesine keyifli bir olaydır. Beyazşehir Mahallesi’ne en kısa zamanda spor salonu yapacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Beyazşehir Mahallesi’nde spor yapan vatandaşlar da yaptıkları konuşmada, "Kocasinan Belediyesi bize spor yapabileceğimiz mekanlar hazırlıyor. Başkan Bekir Yıldız’a teşekkür ediyoruz. Hanımlar olarak sabah komşularımızla beraber gelip sporumuzu yapıyor, piknik düzenliyor, kahvaltımızı da yapıp evimize gidiyoruz. Çocuklarımızın oynayacakları park alanları da olunca rahatça hareket ediyoruz. Çok güzel, çok memnunuz, katkılarından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz." şeklinde görüşlerini ifade etti.

Başkan Bekir Yıldız’a 'hoş geldiniz' demek için hasta yatağından kalkarak gelen bir hanıma 'geçmiş olsun' temennisinde bulunarak rahatsızlığı konusunda bilgi alan Başkan Bekir Yıldız’dan çocuklar da halı saha istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: