"Mahallede Şenlik Var" Panayırları Gölbaşı Ve Sincan'da

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaz aylarında mahallelerde kurduğu "Mahallede şenlik var" panayırları Gölbaşı ve Sincan ile devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaz aylarında mahallelerde kurduğu "Mahallede şenlik var" panayırları Gölbaşı ve Sincan ile devam ediyor.

Her mahallede 4 gün süren ve başkentlilerin ücretsiz yararlandığı panayırda, akrobasi ve sirk gösterilerinin yanı sıra çocuklara yönelik tiyatrolar, midilli atlar, trenler, akülü arabalar, şişme oyuncaklar ile pek çok lunapark oyuncağı yer alıyor.

Bu yıl, panayırın kurulacağı durakların sayısın artaran büyükşehir belediyesi, Gölbaşı Örencik TOKİ konutlarını ve Sincan'ı da ilk kez program kapsamına aldı.

Reklam
Reklam

Panayırlar, ramazan ayı boyunca Gençlik Parkı içindeki "Ramazan Eğlenceleri" alanına da kurulacak.

İki grup halinde yürütülen panayır programı şöyle:

  1. Grup

    7-11 Temmuz Adem-Bilhan Uysal İÖO/Gölbaşı

    Örencik TOKİ konutları

    12-16 Temmuz Kazan Belediyesi Salı Pazarı/Kazan

    2.Grup

    9-13 Temmuz Yunus Emre Mahallesi/Sincan

    14-17 Temmuz Aktepe Pazarı/Keçiören

    Muhabir: Tuğba Özgür Durmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz