"Mahalleler Erciyes Ile Buluşuyor" Projesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, "Mahalleler Erciyes ile Buluşuyor" projesi başlatıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, "Mahalleler Erciyes ile Buluşuyor" projesi başlatıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri televizyonlarının ortak yayınla ekrana getirdiği "Gündem Özel" programına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Bütün hemşehrilerimizin Erciyes'in keyfini çıkarabilmesi için bu hafta sonundan itibaren 'Mahallelerimiz Erciyes ile Buluşuyor' isimli bir projeyi hayata geçiriyoruz" dedi.

Erciyes Projesi'nin Kayseri'yi dünyaya açacak ve şehri sosyalleştirecek bir proje olduğunu ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Erciyes'te müthiş bir sosyalleşme var. Binlerce yıldır ayak basılmayan Erciyes'e şimdi insanlar çıkıyor. Geçen sene sadece bizim ücretsiz yaptığımız dönemde 750 bin Kayserili hemşehrimiz, Erciyes Dağı'na çıktı. Ben bu cumartesi ve pazardan itibaren 'Mahallelerimiz Erciyes ile Buluşuyor' diye bir proje başlatıyorum. Hemşehrilerimizi mahallelerden otobüslerle ücretsiz Erciyes'e taşıyacağız. Herkesin hali vakti yerinde değil. Erciyes'te çok önemli gelişmeler oldu. Her hemşehrimizin Erciyes'te yapılanları görmesini, ailelerin çocuklarıyla oranın keyfini çıkarmasını istiyoruz. Bu amaçla mahallelerden otobüs kaldıracağız. Saatlerini mahallelerde ilan edeceğiz. Bu cumartesi saat 10.00'da Talas'tan Selçuklu Evi, Osmanlı Evi ve Anayurt'tan hareket edecek hemşehrilerimiz önce Serçel Bölgesi'nde ücretsiz gondola binecekler, arkasından diğer bölgeleri gezecekler. Orada keyifli saatler geçirecekler. Dönüşte de yine otobüsle mahallelerine bırakılacaklar. Kayserili Erciyes'le buluşup, karın keyfini çıkarsın istiyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz