Mahalleler Sahaya İndi

Gölbaşı Belediyesi tarafından mahalle takımları arasında düzenlenen futbol turnuvası, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın başlama vuruşuyla...

Gölbaşı Belediyesi tarafından mahalle takımları arasında düzenlenen futbol turnuvası, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın başlama vuruşuyla başladı.

14 takımın mücadele ettiği turnuvanın ilk gününde gülen taraflar Bahçelievler ve Örencik oldu, Yavrucuk ile Hallaçlı berabere kaldı. Turnuvanın başlama vuruşunu Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptı. Başkan Odabaşı, katılan tüm takımları kutlayarak, “Turnuvanın barış ve kardeşlik içersinde oynanmasını diliyor, katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Turnuvanın açılış maçında Hacılar ile Bahçelievler takımları arasında oynanan turnuvanın açılış maçında sevinen taraf Bahçelievler oldu. Bahçelievler, rakibi Hacılar’ı 3-1 mağlup etti.

Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği mahallelerarası futbol turnuvasının ilk gününde oynanan diğer karşılaşmalarda Yavrucuk ile Hallaçlı 2-2 berabere kaldı. Örencik ise, rakibi Cimşit’i 8-3’lük sonuçla farklı geçerek üç puanı alan taraf oldu.

Gölbaşı’ndaki mahallelerarası futbol turnuvasına bugün de 3 karşılaşma ile devam edilecek. Gölbaşı Estetik Sahadaki günün ilk maçında saat 19.30’da Taşpınar ile Yağlıpınar karşı karşıya gelecek. B grubunda mücadele eden ekiplerden Koparan ile Beynam saat 21.00’de karşı karşıya gelirken, 22.30’da da yine aynı gruptan Selametli-Karşıyaka mücadele edecek.

1 Haziran Cumartesi günü ise saat 19.30’da Beynam-Selametli, 21.00’de Karşıyaka-Koparan ve 22.30’da Bahçelievler-Hallaçlı karşılaşmaları oynanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz