‘mahallemizde Konser Var’ Güneş Mahallesi’nde

Güneş Mahallesi’nde düzenlenen konsere katılan ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,...

Güneş Mahallesi’nde düzenlenen konsere katılan ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, kucağına aldığı küçük bebeği bir süre sevdi.

Şahinbey Belediyesi ‘Mahallemizde Konser Var’ etkinliğinin dördüncü gününde Güneş Mahallesi’nde bulunan Güneş Sosyal Tesis önünde konser düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser programında sanatçılar Hasan Çoban, Kral Deniz ve Halil Polat sahne aldı.

Sanatçı Kral Deniz’in daveti üzerine sahneye çıkarak vatandaşlara seslenen Başkan Tahmazoğlu, “Güneş Mahallemiz her zaman hareketli ve coşkulu olan bir mahallemizdir. Bu akşam da bunu görüyoruz. Konserimize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Bu gece sanatçılarımızla neşeli dakikalar geçirmeniz dileğimle, Ben şimdiden rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayınızı kutluyorum. Hepimize hayırlı ve mübarek olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Gece boyunca sanatçılar Kral Deniz, Halil Polat ve Hasan Çoban birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: