Mahalleye Çıkmak Için Yapılan Yürüyen Merdiven Hazır

Karabük Belediyesi, kentin tepelerine kurulmuş 3 mahalleye vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi için yapıma başladığı yürüyen merdivenlerin montajına başladı.

Karabük Belediyesi, kentin tepelerine kurulmuş 3 mahalleye vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi için yapıma başladığı yürüyen merdivenlerin montajına başladı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada Yenişehir, Şirinevler ve Adatepe mahallesinde yaşayanların, yüksek tepeye kurulu mahallelerindeki evlerine ulaşmak için dik yokuşları tırmanmaktan, belediyenin yürüyen merdiven projesi sayesinde kurtulacaklarını, merdivenlerin montajına başlandığını söyledi.

60 metre uzunluğunda ve kış şartlarında da çalışabilecek olan yürüyen merdivenin kısa süre içinde faaliyete alınacağını vurgulayan Vergili, "Merdivenlerin konacağı alanda alt yapı çalışmaları tamamlandı. Merdivenler geldi ve montajına başlandı. Hayatı kolaylaştırarak, yaşanabilir bir kent hayalimizi adım adım gerçekleştiriyoruz. Öğlebeli mahallesinde yapılacak yatay asansörün de önümüzdeki günlerde yapım çalışmalarına başlanacak. Daha önce bir mahallemize çıkılması için asansör yaptık. İki üst geçide yine yürüyen merdiven yaptık. Hal ve kent meydanı projemizde devam ediyor. Tüm çalışmalarımız vatandaşımızın rahatı ve huzuru için" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: