Mahalli İdareler Derneği Şubesi Başkanı Taş: "Yerelcilik Anlamında Var Olan Eksikliğigiderme Noktasında Öncü Ve Rehber Olacağız"

Mahalli İdareler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Ömer Faruk Taş, "Yerelcilik anlamında var olan eksikliği giderme noktasında öncü ve rehber olacağız"

Mahalli İdareler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Ömer Faruk Taş, "Yerelcilik anlamında var olan eksikliği giderme noktasında öncü ve rehber olacağız" dedi.

Başkan Taş düzenlediği basın toplantısında 23 kişilik kurucular kuruluyla Diyarbakır Şubesi olarak faaliyete başladıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde temsilcilikler açarak hizmet etmeyi amaçladık. Mahalli İdareler Derneği olarak yerelcilik anlamında var olan eksikliği giderme noktasında öncü ve rehber olacağız. Derneğimiz halkın huzuru ve refahı için her kesime her siyasi görüşe eşit mesafede, halkın talepleri doğrultusunda vatandaş ilet yöneticiler arasında köprü vazifesi bilinciyle bir sivil toplum anlayışındadır. Doğumdan ölüme kadar insan hizmetinde olan yerelciliği, canlandırmak hedeflerimiz arasında olacaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: