Mahalli İdareler Eğitim Birliği Toplantısı Yapıldı

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Eğitim Birliği'nin olağan yıllık Meclis Toplantısı Mersin'de yapıldı.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Eğitim Birliği'nin olağan yıllık Meclis Toplantısı Mersin'de yapıldı.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun başkanlığında Valilik Özel Kalem Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Adana, Niğde, Konya, Ankara, Kayseri ve Mersin illerinin İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. Toplantı öncesi aylık olağan encümen toplantısı da gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Vali Güzeloğlu, Vanlı depremzedelerin konakladığı Silifke ilçesindeki Kapızlı Eğitim Tesisleri'nin görevini layıkıyla gerçekleştirdiğini, depremzedelerin Mersin'den mutlu bir şekilde ayrıldığını söyledi. Depremzedelere gösterilen misafirperverliğin üst seviyede olduğunun altını çizen Güzeloğlu, verilen üstün hizmetten dolayı birlik üyelerini tebrik etti.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından birlik meclisinin encümen ve katip üyelerinin seçimi yapıldı. Daha sonra Kapızlı Tesisleri'nde süregelen bakım ve onarım çalışmaları görüşüldü. Toplantıda, şehitler ve Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşunda da bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz