Mahalli İdareler Seçimlerine Doğru

2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Çorum Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk kadın, Aslıhan Altıparmak oldu. 

2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Çorum Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk kadın, Aslıhan Altıparmak oldu. Yakınları ve arkadaşlarıyla AK Parti İl Başkanlığına gelen Aslıhan Altıparmak, başvuru dosyasını İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse'ye teslim etti. Daha sonra Ceylan ve Köse ile basın toplantısı düzenleyen Altıparmak, belediye başkanlığının sadece erkek işi olmadığını, kadınların da elinin hamuruyla bu işi başarabileceklerini ortaya koymak adına aday adayı olduğunu söyledi. Adaylık kararına AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün'ün çağrısını içeren haberlerin etkili olduğunu ifade eden Altıparmak, "Bu haberler üzerine zincirleri kırıp, soluğu AK Parti'de aldım. Her kadın özeldir, zariftir ve yenilikçidir. Kadın elinin değdiği bir Çorum'un daha güzel olacağına inanıyorum. Gün kadınlara güvenme günüdür" diye konuştu. Altıparmak bilgi ve donanımına güvendiğini, yöneticilik tecrübelerinin bulunduğunu da vurgulayarak, kendisine inananların yüzünü kara çıkarmayacağını, AK belediyecilik politikalarıyla ilgili tüm sorumluluklarını yerine getireceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: