Maharetli Ellere Sertifikaları Verildi

Manyas Kaymakamlığı'nın, ev hanımlarının üretime katkı sağlamasına yönelik oluşturulan "Manyas'ın Maharetli Elleri" projesi kapsamında 25 kadına sağlıklı gıda sertifikaları törenle

Manyas Kaymakamlığı'nın, ev hanımlarının üretime katkı sağlamasına yönelik oluşturulan "Manyas'ın Maharetli Elleri" projesi kapsamında 25 kadına sağlıklı gıda sertifikaları törenle verildi.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen ve 97 bin lirası hibe olarak verilen "Manyas'ın Maharetli Elleri" eğitimlerine atılan 25 kadın, sertifika almaya hak kazandı.

Kadınlar, sertifikalarını, düzenlenen törende, Manyas Kaymakamı Süleyman Polat ve Belediye Başkanı Hasan Kahraman ile diğer davetlilerin elinden aldı.

Reklam
Reklam

Polat, Manyas Belediyesi'nin iştirakçi olduğu proje ile Manyaslı 25 kadının yöresel gıda ve el işleri ürünlerini sağlıklı bir şekilde pazarlamalarının gıda güvenliği için büyük önem taşıdığını söyledi.

Muhabir: Süleyman Özaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: