Mahir Sönmez,Saldırıları Kınadı

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez,Saldırıları Kınadı

AK PARTİ Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, AK PARTİ Genel Merkez binasına ve Adalet Bakanlığına yapılan saldırıları kınadı.

AK PARTİ Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, bu tür saldırıların Türkiye’nin gelişmesine, demokratikleşmesine ve milletimizin huzurunu bozmaya yönelik saldırılar olduğunu vurgulayarak;“Dün akşam saatlerinde AK PARTİ Genel Merkez binamıza ve Adalet Bakanlığı ek binasına yapılan saldırılar demokrasimizin gelişmesine, kronikleşmiş ve kimsenin cesaret dahi edemediği sorunların çözümüne yönelik girişimlere ve adalet sistemimize yapılmış bir saldırıdır. Milletimizin kurduğu bir parti olan AK PARTİ’nin Genel Merkezi’ne yapılan saldırı milletimize ve milletimizin huzurunu bozmaya yönelik bir saldırıdır. Bugüne kadar birçok sorunun üstüne cesaretle ve milletimize yakışır asil bir duruşla gitmiş olan AK PARTİMİZİN ve hükümetimizin demokratik gelişmemize engel olan derin yapılanmalar ile milletimizin birliğine, bütünlüğüne ve huzuruna yönelik terörist yapılanmalarla mücadelesi kararlılıkla devam edecektir. Bu düşüncelerle, gerçekleştirilen hain saldırıyı kınıyor; milletimize, AK PARTİ camiamıza, Adalet Bakanlığımıza ve bakanlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: