'Mahkemede hesaplaşacağız'

Katıldığı bir söyleşide Sezen aksu, Ali Poyrazoğlu ve Halil Ergün'ü 'vatan haini' olmak ile suçlayan Levent Kırca'ya yanıt gecikmedi.

Ünlü sanatçı Leven Kırca geçtiğimiz günlerde Erciyes Üniversitesi Düşünce ve Tartışma Kulübü ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) tarafından düzenlenen söyleşiye katılmış ve yaptığı açıklamalar olay yaratmıştı.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kırca, "Sezen Aksu'yla başlayan döneklik furyası Halil Ergün'le devam etti, sonra Ali Poyrazoğlu girdi devreye. Hükümetin yaptıklarını çok beğeniyorum' dedi. Ben bunlara artık söz söylemiyorum. Gıyaplarında yüzlerine tükürüyorum. Artık bu insanların dönüşü diye bir şey olamaz. Dönmesi halinde bizim bağrımıza basmamız mümkün değildir. Benim için bunlar birer vatan hainidir, bunu açıkça söylüyorum" diye konuşmuştu.

Levent Kırca'nın bu sözlerine yanıt gecikmedi.

Hürriyet'e konuşan Ali Poyrazoğlu konuyla ilgili olarak, "Avukatlarıma talimat verdim. Levent Kırca'yı mahkemeye veriyoruz. Bildiğim kadarıyla Halil Ergün de aynı yolu izleyecek. Levent Kırca bizim üzerimizden Başbakanımız'a ve Ak Parti'ye oy verenlere hakaret ediyor. Ben onun tarzıyla konuşamam. Ona cevap veremem. Mahkemede hesaplaşacağız" dedi.