Mahkemeye Tekerlekli Sandalye İle Getirildi

Muğla’nın Ortaca ilçesine evini kundakladığını iddia ettiği kiracısından şikayetçi olan yaşlı kadın, ifade vermeye tekerlekli...

Muğla’nın Ortaca ilçesine evini kundakladığını iddia ettiği kiracısından şikayetçi olan yaşlı kadın, ifade vermeye tekerlekli sandalye ile geldi.

Dalyan Beldesi Marmarlı Mahallesi’nde yalnız yaşayan Elif Varol Biçen (76) bundan 7 sene önce kiracısı tarafından evi kundaklanınca şikâyette bulunmuş. Uzun süren davadan dolayı adliyeye gelmesi istenen Biçen, yürümekte zorluk çektiği için yardımına Dalyan Jandarma Komutanlığı yetişti. Biçen’in adliyeye gelebilmesi için jandarma tarafından hastaneden tekerlekli sandalye temin edildi.

Reklam
Reklam

76 yaşında ki Elif Varol Biçen, “Yürümede zorluk çektiği için adliyeye gelemiyordum. Mahkemede ifade vermem istendi. Jandarmalar tarafından bulunan tekerlekli sandalye ile Adliye’ye getirilip, ifade vermem sağlandı.. Allah onların yardımcısı olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz