Mahkumlar İbrahim Sadri ve Orhan Hakalmaz'la moral buldu

Sakarya Ferizli L Tipi Cezaevi'nde kalan mahkûmlar için şiir ve konser etkinliği düzenlendi. Cezaevinin çok...

Sakarya Ferizli L Tipi Cezaevi'nde kalan mahkûmlar için şiir ve konser etkinliği düzenlendi.
Cezaevinin çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen konserde sanatçılar Orhan Hakalmaz, Fettah Can ve Levent Dörter sahne aldı. İbrahim Sadri ise şiirleriyle duygulandırdı. Cezaevinde kalan tutuklu ve hükümlüler, sanatçıların seslendirdiği şarkılarla eğlendi, zaman zaman eşlik etti.
Etkinlikte konuşan Cezaevi Müdürü Metin Sönmez, cezaevinde yapılan etkinliklerin mahkûmlar için önemli olduğunu söyledi.
Sönmez, "Cezaevinde bulunan tutuklu ve hüküm giymiş arkadaşlarımız için idare olarak, Adalet Bakanlılığı'ndan gerekli izinlerimizi aldıktan sonra sosyal ve kültürel olarak çeşitli etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Bugün de burada İstanbul'dan buraya kadar gelen tüm sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.
Konsere Cumhuriyet Savcısı Haydar Memiş, Geyve Açık Cezaevi Müdürü İbrahim Soydan da katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz