Mahkumlar, Ziyaretlerine Gelen Validen Top Istedi

Burdur E Tipi Kapalı İnfaz Kurumu ve Açık Cezaevi'nde kalan mahkumlar, ziyaretlerine gelen Vali Nurettin...

Burdur E Tipi Kapalı İnfaz Kurumu ve Açık Cezaevi'nde kalan mahkumlar, ziyaretlerine gelen Vali Nurettin Yılmaz'dan spor yapmak için malzeme talebinde bulundu.

Mahkumların sportif aktivitelerde bulunmak istemelerinden memnuniyet duyan Yılmaz, başta top omak üzere diğer malzemelerin gönderilmesi talimatını verdi. Mahkumların birbirleriyle yaptığı güreş müsabakası ile voleybol karşılaşmasını izleyen Vali Nurettin Yılmaz, "Cezaevinde zor şartlarda bulunan hükümlü ve tutuklular var. Toplumun her kesimindeki ihtiyaç sahiplerine yaptığımız gibi onlara da el uzatmak bizim görevimizdir. Bizim amacımız toplumun her kesiminde bir damla mutluluk oluşturmaktır. Bu mutluluk damlalarının toplumun her kesiminde yayılarak mutluluk dalgaları oluşturmasını ümit ediyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Cezaevinde üretim yapılan atölyeleri inceleyen Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, mahkumların yaptığı el emeği mermer işlerini inceledi. Yılmaz, cezaevinde yapılan köftelerin de tadına baktı.

Yapacağı desteklerden dolayı Vali Yılmaz'a teşekkür eden Cumhuriyet Başsavcısı Ali Nevzat Açıkgöz, "Cezaevlerimizin imkanlarını artırmak ve şartlarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Buna Sayın Valimizin de destek vermesi bizi sevindirdi. Kendisine şimdiden teşekkür ediyorum. Alınacak spor malzemelerinin hükümlü ve tutuklularımıza hayırlı olmasını, kişisel gelişimlerine katkı sağlamasını diliyorum." dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Nevzat Açıkgöz'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette İl Jandarma Komutanı Yavuz Fidan, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ve Cezaevi Müdürü Yusuf Bulut da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: