Mahkumlardan Ebru Sergisi

Malatya T Tipi Cezaevi’nde kalan tutuklu ve hükümlülerin yaptığı ebrulardan oluşan sergi açıldı.Malatya E Tipi...

Malatya T Tipi Cezaevi’nde kalan tutuklu ve hükümlülerin yaptığı ebrulardan oluşan sergi açıldı.

Malatya E Tipi Cezaevi’nde düzenlene ebru kursuna katılan tutuklu ve hükümlülerin yaptığı eserler, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Malatya Park AVM’deki sergide açıldı. Sergide satılan tablolarından elde edilen gelir, eseri yapan tutuklu ve hükümlüye verilecek.

Toplam 78 adet ebru tablosunun yer aldığı serginin açılışına Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, Yeşilyurt Belediye Başkanı Ahmet Kavuk, Belediye Başkan Yardımcısı ve Yeni Malatyaspor Başkanı Ertan Mumcu, Malatyapark AVM Genel Müdürü Kemal Arslan ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz