Mahmut Demir’den Engellilere Forma Desteği

Eski Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut Demir, Amasya Engelliler Spor Kulübü’ne forma yardımında bulundu.Futbol,...

Eski Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut Demir, Amasya Engelliler Spor Kulübü’ne forma yardımında bulundu.

Futbol, dart, masa tenisi, bilek güreşi, badminton ve bocce gibi çeşitli spor dalında faaliyet gösteren Amasya Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret eden Demir, geçen ay müsabakalarını izlediği engellilere verdiği forma sözünü yerine getirdi.

Ziyaret ettiği engellilere Amasyaspor’un rengi olan yeşil-beyazlı formalarını hediye eden Demir, engellilerin azim ve kararlılığının herkese örnek olduğunu belirtti. Demir, “Unutulmaması gereken bir gerçekte her sağlıklı insanın potansiyel bir engelli adayı olduğudur. Hiç kimse yarın ne olacağını bilemez. Ama, ne acı gerçektir ki kendisinde bir engel veya yakın çevresinde engelli birisi olmayan bir çok insan engellilerin sorunlarını bilmiyor ve algılamıyor. Bu konuda halkımızın biraz daha duyarlı olması lazım” dedi.

Reklam
Reklam

Amasya Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nuri Tufanoğlu da, “Bizim spor kulübümüz engelli kardeşlerimizin fiziksel ve zihinsel egzersiz yapabildiği sakat kişilerin çeşitli faaliyet alanlarındaki yeteneklerini geliştirmelerine yardım ettiği ve normal hayattaki beraberliklerinin geliştirilmesi katkı sağlayan bir kulüp. Bu kulübün ayakta kalması için verdiğiniz desteğe teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: