Mahmut Öztürk; "CHP'de yola devam"

Pazar günü yapılan 24. dönem milletvekili seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olan ancak yeterli oy alamayan 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Öztürk, CHP'de üyeliğinin devam edeceğini açıkladı..

Pazar günü yapılan 24. dönem milletvekili seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olan ancak yeterli oy alamayan 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Öztürk, CHP'de üyeliğinin devam edeceğini açıkladı...

Pazar günü yapılan 24. dönem milletvekili seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olan ancak yeterli oy alamayan 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Öztürk, CHP'de üyeliğinin devam edeceğini açıkladı.

Pazartesi günü sabahın erken saatlerinde örnek bir davranış yaparak CHP il binasına gelen Mahmut Öztürk partililerle sohbet ederek moral verdi.

Reklam
Reklam

Mahmut Öztürk, partililerle yaptığı sohbette şu sözleri dikkat çekiciydi; "Birkaç gün sonra tekrar Aksaray’a geleceğim bunu hiç kimse yanlış anlamasın, CHP’den huzur içinde ayrılıyorum. Ancak CHP’de üyeliğim devam edecektir. Tüm seçim sürecinde benimle birlikte çalışmalarını sürdüren, gece gündüz emek veren CHP’lilerin hepsine teşekkür ediyor, onlardan helallik istiyorum. Sağlığım el verdiği sürece CHP’de siyasete devam edeceğim diyen Öztürk, yaklaşık 3 aylık seçim sürecinde girmedik ev ayak basmadık köy ve kasaba kalmadı. Söyleyeceklerimizi söyledik, yapacaklarımızı vatandaşla paylaştık. Seçim çalışmalarımızda herhangi bir eksiklik görmüyorum. Ancak bir eksiğimiz vardı, Haziran ayında vatandaşa kömür ve yardım paketi dağıtamadık. Onun dışında hiçbir eksiğimizin olduğuna inanmıyorum. Elbette ki milli iradeye saygı duyacağız, ancak şunu belirtmek isterim ki bu seçimde yine Ak parti kazandı ama ne yazık ki kaybeden Aksaray oldu diyen Mahmut Öztürk CHP’de rahat bir ortamda seçim sürecini yaşadığımın farkındayım, gemiyi terk etmiyorum. Bugün için işlerin nedeniyle Aksaray’dan ayrılıyorum, ancak ilerleyen günlerde gelip CHP il binasında bir basın toplantısı yapacağım kamuoyuyla 12 Haziran seçimlerini paylaşacağım” dedi..

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz