Mahmutlar Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan toplantısını yaptı.Meclisin açılış konuşmasını...

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan toplantısını yaptı.

Meclisin açılış konuşmasını Mahmutlar Belediye Başkanvekili Murat Can yaparken, Fen İşlerinden Sorumlu Meclis Üyesi Abdullah Pişkin’in aylık çalışma raporu okundu. Başkanvekili Can, Japonya Uluslar arası İşbirliği Ajansı (JİCA) ile Mahmutlar Belediyesi arasında görüşmeleri yapılan kredi anlaşmasının iptal edilmesiyle ilgili olarak bilgi verdi.

Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Çakır Caddesi üzerinde bulunan açık hava parkına "23 Nisan Parkı" isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildikten sonra, yabacıların mezar yerleriyle ilgili fiyat tarifesi görüşüldü. Beldede yaşayan yabacılar, Nisan ayında Belediye Başkanvekili Murat Can’ı ziyaret ederek, mezar fiyatlarının çok yüksek olduğunu dile getirip indirim talebinde bulunmuşlardı.Yapılan oylamada 7 bin 500 TL olan mezar yeri tahsis ücreti 500 TL olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Sudi Çandır başkanlığında 18 ülke vatandaşından oluşan Mahmutlar Kent Konseyi ise yabancıların mezar yeri tahsisi ile ilgili alınan meclis kararı için Başkanvekili Can’a plaket verip teşekkür ettiler. Mahmutlar’da yaşamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten konsey üyeleri, Mahmutlar Belediyesinin almış olduğu bu kararla çok mutlu olduklarını söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: