Mahmutlar ilçe olmak istiyor

Alanya'nın Mahmutlar beldesinde, beldenin ilçe olması için imza kampanyası başlatıldı.

Alanya'nın Mahmutlar beldesinde, beldenin ilçe olması için imza kampanyası başlatıldı.

Mahmutlar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, ilçe olmak için imza kampanyası başlatıldığı ve kampanyaya ilk imzayı Belediye Başkanı Ali Çelik'in attığı bildirildi. "Mahalle değil ilçe olmak, yönetilmek değil yönetmek istiyoruz" sloganıyla başlatılan imza kampanyasına ilginin büyük olmasının beklendiği belirtilen açıklamada, hedefin 20 bin imza toplamak olduğu kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Reklam
Reklam

"Öncelikle Mahmutlar'ı mahalle olarak görmek istemiyoruz. Biz ilçe olmayı hak etmiş bir beldeyiz. Yazlık nüfusumuz 80 binin üstündeyken mahalle olamayız. Belde genelinde düzenlediğimiz imza kampanyası neticesinde toplanan imzaları gerekli mercilere götüreceğiz. İmza kampanyasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştık. Hedefimiz 20 bin imzadır. Mahmutların mahalle değil ilçe olmasını isteyen duyarlı vatandaşlarımızı imza kampanyamıza destek için belediye hizmet binası önünde kurduğumuz imza çadırına davet ediyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: