Mahsur kalan 3 aileye ulaşıldı

Siirt'te son 2 gündür etkili olan kar yağışı sebebiyle Göktaş köyünde 3 ailenin kaldığı çadırlar...

Siirt'te son 2 gündür etkili olan kar yağışı sebebiyle Göktaş köyünde 3 ailenin kaldığı çadırlar ve hayvan barınakları çöktü. Siirt Belediyesi'ne bağlı ekipler, yoğun çalışma ile köyde mahsur kalan ailelere ulaştı.
Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, sabahın erken saatlerinde bir kepçe ve yol açma ekibi ile çalışma başlattıklarını belirtti. Kar kalınlığının 60 santimetreyi bulduğu yolda iş makinelerinin ek zincirler takarak çalışma yaptığını anlatan Sadak, zaman zaman yoğun kar yağışı ve sis yüzünden yolu kaybeden iş makinelerine köylülerin rehberlik ettiğini söyledi.
Ekipler, 30 nüfuslu 3 aile ve 2 bin küçükbaş hayvanın bulunduğu bölgeye öğle saatlerinde ulaştı. Aileler ve hayvanlarda olumsuz bir şey olmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz