Mahsur kalan vatandaşlara ulaşıldı

Yoğun Kar yağışı nedeniyle Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Kığı beldesi ve Bingöl karayolu ulaşıma kapandı.

Karakoçan – Bingöl – Kığı TCK İl yolu güzergâhında yolda mahsur kalan araçlar için yapılan çalışmalar hakkında Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif BİLGİNOĞLU yapmış olduğu açıklamada;

“Karakoçan ilçemizden Bingöl-Kığı’ya ulaşımı sağlayan TCK il yolu güzergâhının Pilavtepe mevkiinde Yoğun kar yağışı nedeniyle kapalı olan kesimde Bingöl ilinden Karakoçan istikametine giden 7 Adet Minibüs ve içindekiler yolda mahsur kalmıştır.

Yolda mahsur kalan araçlara ELAZIĞ İL ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERLİĞİMİZ Karla Mücadele Ekipleri ulaşmış durumdadır. Ancak o mevkide kar yağışı ve tipi açılan yol güzergâhının tekrar kapanmasına sebebiyet vermektedir.

Reklam
Reklam

Dolayısıyla şu an için ulaşılan 7 Adet Minibüs ve içindeki yolcuların can ve mal güvenliği için korunaklı bir kesimde bekletilmesi şu an yapılan çalışmayla ile de bu araçların Karakoçan’a ulaştırılması hedeflenmektedir.” Dedi.

Ajans23/Ö.İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: