Mainz – Bayern Münih maçı canlı yayınla Eurosport 2’de

Almanya Bundesliga 7.haftasında Mainz – Bayern Münih maçı canlı yayınla Eurosport 2’de. Mainz ile Bayern Münih’in kıran kırana geçecek mücadelesi İdman Tv’den canlı yayınla izlenebilecek.

Mainz ile Bayern Münih kozlarını canlı yayınla İdman Tv’de paylaşacak. Almanya Bundesliga 7.hafta mücadelesi Mainz – Bayern Münih maçı canlı yayınla Eurosport 2’den izlenebilecek. Mainz’in stadı Coface Arena’da oynanacak karşılaşma saat 16:30’da başlayacak. Neuer, Lahm, Vidal, Xabi Alonso, Mario Götze, Thomas, Müller, Lewandowski gibi yıldızların sahne alacağı mücadelede dikkat çekici bir futbolcu daha oynayacak. Geçtiğimiz hafta yaptığı hat-trick ile dikkatleri üzerine çeken ve Alman basını tarafından manşetlere taşınan Yunus Mallı’nın performansı merakla bekleniyor. Eurosport 2’den canlı izlenebilecek karşılaşmanın skoru merak ediliyor.

Reklam
Reklam

Sezona iyi bir başlangıç yaptıktan sonra dengesiz sonuçlar almaya başlayan Mainz, 6 maçta topladığı 9 puan ile ligde 9.sırada yer alıyor. Teknik direktörlüğünü Martin Schmidt’in yaptığı Mainz 05, geçen hafta Leverkusen deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Yunus Mallı’nın da forma giydiği Mainz 05, Bayern Münih’i en son 2011 yılında mağlup etti.

Ev sahibi Bayern Münih ise her sene olduğu gibi bu sene de ligi domine etmeye devam ediyor. Sezonun ilk 6 maçını da kazanan Alman panzerinin bu sene bileği bükülmedi. Almanya Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı tüm maçları kazanan Bayern Münih, seriyi bozmadan yoluna devam etmek amacında. Bayern Münih, Mainz ile oynadığı son altı Bundesliga maçını da kazandı ve bu maçlarda 16 gol atıp sadece üç gol yedi. Konuk ekipte golcü futbolcu Lewandowski’nin performansı da büyük merak konusu. Hafta içi oynanan lig maçında Wolfsburg’a karşı 5 gol birden atan Lewandowski, bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu.

MAİNZ 05 – BAYERN MÜNİH

STAT: Coface Arena

Reklam
Reklam

SAAT: 16:30

YAYIN: Eurosport 2

MAİNZ 05: Karius; Brosinski, Bungert, Bell,Bengtsson; Baumgartlinger, Moritz; Clemens, Mallı, Sampeiro; Muto

BAYERN MÜNİH: Neuer; Lahm, Boateng, Martinez, Alaba; Vidal, Alono; Gotze, Muller, Costa; Lewandowski