Makaralı Demir Düzeneğin Altında Kalarak Ölen Çocuk

Akdağmadeni ilçesinde makaralı demir düzeneğin üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Cesur Bayar, toprağa verildi.

Akdağmadeni ilçesinde makaralı demir düzeneğin üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Cesur Bayar, toprağa verildi.

Yeşiltepe Mahallesi'nde, arkadaşlarıyla oynarken bir işyerinin yanında bulunan ve beyaz eşya motoru kaldırmada kullanılan makaralı demir düzeneğin üzerine devrilmesi sonucu yaşamını yitiren Cesur, öğleyin kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Bu arada, başlatılan soruşturma kapsamında olayda ihmali bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan iş yeri sahibi Mehmet Ö. (39), sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

-Cesur'un okulunda yas var-

Cesur Bayar'ın ölümü, eğitim gördüğü Kaymakam Mehmet Tahir İlköğretim Okulu'ndaki öğretmen ve öğrencileri de üzdü. 2-B sınıfındaki arkadaşları, Cesur'un sırasına çiçek koydu.

Cesur'un öğretmeni Ersan Altunok, sıcakkanlı, sevecen ve zeki bir çocuk olan öğrencisinin arkadaşları tarafından da çok sevildiğini söyledi.

Öğrencilerinin ağlamasından ders yapamadıklarını belirten Altunok, "Cesur'u çok seviyorduk. Arkadaşlarının kalbinde yaşayacak" dedi.

Dün, Akdağmadeni ilçesinde yaşanan olayda, 8 yaşındaki Cesur Bayar, beyaz eşya motoru kaldırmada kullanılan makaralı demir düzeneğin üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: