Makaslı Kadın Hırsızlar Kamerada

Kadıköy'de, bir iş yerine müşteri gibi gelen 4 kadının yaptığı hırsızlık, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi....

Kadıköy'de, bir iş yerine müşteri gibi gelen 4 kadının yaptığı hırsızlık, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Kadınların hırsızlığı gerçekleştirmek için yanlarında makas getirmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Olay, Eğitim Mahallesi'ndeki bir nalbur dükkanında yaşandı. Aralarında 17 yaşındaki bir kızın da bulunduğu kadınların hırsızlığı gerçekleştirmek için yaptıkları plan, saniye saniye görüntülendi.

Mağazadaki 3 kamera tarafından kaydedilen görüntülerde; önce iş yerine müşteri gibi davranan bir kadın geliyor. Kimliği belirsiz kadının ürün sorma bahanesiyle görevliyi oyaladığı sıralarda 2 kişi içeriye giriyor. Soğukkanlı bir şekilde çevreyi kontrol eden zanlıların uygun anı bulmaya çalıştıkları görülüyor. Masaya iple bağlanmış yardım sandığını gözlerine kestiren kadınlardan biri koltuğa oturarak perdeleme görevi yapıyor. Daha sonra çantasından makas çıkaran kadın hemen güvenlik ipi kesiyor. Saniyeler içinde yardım kutusunu alan kadınlar iş yerinden hızla uzaklaşıyor.

Reklam
Reklam

Yardım kutusunun çalındığını anlayan görevlilerden biri zanlıların peşinden koşarak dışarıya çıkıyor. Vatandaşların da yardımıyla yakalanan zanlılardan biri olay yerine çağrılan polis ekiplerine teslim ediliyor. Hırsız kadınların elinden alınan yardım sandığı ise görevli tarafından tekrar yerine konuluyor.

Olay sırasında bir zanlı kadın tarafından oyalanan Engin Metin, "Hırsızlar güzel giyinen ve iyi konuşan kişilerdi. Yardım sandığını çalmak için geldiklerini düşünemedik. Birisi beni oyalarken diğerleri saniyeler içinde sandığı alıp kaçtılar. Son anda durumu anladık. Birini yakalayıp polise teslim ettik. Diğerleri kaçtılar." diyerek yaşadıklarını anlattı.

Öte yandan, olayla ilgili inceleme başlatan polis, kargaşadan yararlanarak kaçan diğer 3 zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: