Makedon Büyükelçi: "samsunspor Ligde Kalacak"

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) düzenlenen toplantıda kendisine üzerinde adı yazılan Samsunspor forması hediye...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) düzenlenen toplantıda kendisine üzerinde adı yazılan Samsunspor forması hediye edilen Makedonya Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi GoranTaskovski, "Samsunspor inşallah ligde kalacak" dedi.

Samsun TSO tarafından düzenlenen, "Ülke Günleri" etkinlikleri çerçevesinde kente gelen Makedonya Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi GoranTaskovski'nin tam bir futbol tutkunu olduğu ortaya çıktı. Samsun TSO'da işadamlarıyla bir araya gelen Büyükelçi GoranTaskovski'nin Türk futbolunu da yakından takip ettiği göze çarptı.

Reklam
Reklam

İşadamlarıyla görüşen futbol tutkunu GoranTaskovski'ye Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Tan, Meclis Başkanı Sedat Demirci ile birlikte Samsunspor forması hediye etti. Goran Taskovsi, üzerinde adı yazılı Samsunspor forma sürprizine teşekkür ederek, "İnşallah Samsunspor ligde kalacak. Ben buna inanıyorum" temennisi ise alkışlarla karşılandı.

Toplantıya katılanlar ise Büyükelçi Taskovski'ninSamsunspor'a uğurlu gelmesi temennisinde bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: