Makedonlar Kent Meydanında Buluşuyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19’uncu Ramazan Kültür Etkinlikleri kapsamında Sakarya’da yaşayan Makedonlar 31 Temmuz...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19’uncu Ramazan Kültür Etkinlikleri kapsamında Sakarya’da yaşayan Makedonlar 31 Temmuz Salı günü saat 23:00’ da Kent Meydanında düzenlenecek Hemşeri Gecesi’nde buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19’uncu Ramazan Kültür Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konserlere, meddah ve gölge oyunlarına ve hemşeri gecelerine Sakaryalılar büyük ilgi gösteriyor. Ramazan etkinliklerinin Salı gecesi programı, saat 21.00’da Ramazan ilahileriyle başlayacak. 22.00’da Sakaryalılara sunulacak meddah ve gölge oyunlarının ardından saat 23.00’da Sakarya’da yaşayan Makedonlar, düzenledikleri Hemşeri Gecesi’nde buluşacak.

Reklam
Reklam

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 19. Ramazan Kültür Etkinlikleri Ramazan ayı boyunca her akşam Kent Meydanı ve Adapazarı Kültür Merkezi önünde devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: