Makedonya Büyükelçisi Mustafai, Samsun’da işadamlarıyla biraraya gelecek

Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski ve Ticaret Müşaviri Habil Mustafai, 3 Nisan Salı günü...

Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski ve Ticaret Müşaviri Habil Mustafai, 3 Nisan Salı günü Samsun’a geliyor. Taskovski, Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) ve Karadeniz Sanayici İşadamları Derneği (KASİAD)'nin birlikte organize ettiği ‘Makedonya Yatırım ve İş Fırsatları’ toplantısına katılacak. Toplantıya Samsun’un yanı sıra Ordu ve Amasya’dan da işadamları katılacak.

KASİF Başkanı Reis, Makedonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Goran Taskovski’nin Samsun’a gelişiyle ilgi yaptığı açıklamada, "Dost ve kardeş ülke Makedonya’nın Ankara Büyükelçisi Sayın Goran Taskovski ile Ticaret Müşaviri Sayın Habil Mustafai Samsun’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Kıymetli misafirlerimizin vereceği bilgilerle kardeş ülke Makedonya ile ticari ilişkilerimizin gelişmesine katkı sağlayacağız. Hedefimiz, sanayici ve işadamlarımızı yeni pazarlar konusunda bilgilendirerek Samsun’un dış ticaret hacmini artırmak, bölgemize ve ülkemize daha fazla döviz girmesine katkı sağlamak." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: