MAKİAD 2. Komiteler Ve Komisyonlar Meclisi Toplantısı Yapıldı

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) 2. Komiteler ve Komisyonlar Meclisi Toplantısı yapıldı.

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) 2. Komiteler ve Komisyonlar Meclisi Toplantısı yapıldı.

İnönü Üniversitesi Havuzbaşı Restoran'da gerçekleştirilen toplantı, MAKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Erşan başkanlığında dernek meslek komite ve komisyon yönetim üyelerinin katılımıyla düzenlendi.

Erşan, toplantıda yaptığı konuşmada, oluşturdukları komitelerin hangi stratejiyle ve alanlarda çalışacaklarına dair üyelerin görüşlerinin alınmasını istediklerini ifade etti.

Komitelerce yapılan proje ve çalışmalara desteklerini belirlemek adına toplantı yaptıklarını dile getiren Erşan, kentte güzel iş sahaları oluştuğunu belirtti. Erşan, "Burada güzel şeyler üretilmeye başlandı. Bunu birlik beraberlik içinde yaparsak, bu hizmet, koşturmaca ve bilgi birikimini ilimizde paylaşmak isteyen insanlar yardımcı olursa, kente ciddi şekilde hizmet yapılacağını düşünüyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Derneklerinin üye sayısının artması gerektiğine işaret eden Erşan, her komitenin kendi bünyesinde bir üye çalışması yapmasını istedi.

MAKİAD Genel Sekreteri Şaban Bol da komiteleri oluşturalı yaklaşık 10 ay olduğunu ancak bu süreçte sistematik bir yapı izlenemediğini söyledi. Bol, bundan sonraki süreçte sık sık biraraya geleceklerini ifade etti.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz