MAKİAD Başkanı Sarın: İş Dünyasına Katkı Sunmak Için Çalışıyoruz

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Suat Sarın, iş dünyasının sorunlarına çözüm yolları aramak, sanayicilerin...

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Suat Sarın, iş dünyasının sorunlarına çözüm yolları aramak, sanayicilerin ticaret hacmini geliştirmek, Türk işadamlarının dış pazarlara açılmalarını sağlayarak ihracat oranlarını artırmak amacıyla çalıştıklarını söyledi.

MAKİAD yeni Başkanı Suat Sarın ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti. Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sarın ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti, çalışmalarında başarılar diledi.
Sarın da yeni yönetim kurulu olarak Vali Şahin'e nezaket ziyaretinde bulunduklarını kaydetti. Şahin'e plaket takdim eden Sarın, ayrıca yönetim kurulu üyelerini tanıştırdı.
Yönetim olarak devraldıkları yükün bilincinde olduklarını dile getiren Sarın, iş dünyasının sorunlarının çözülmesi ve dışa açılması, ortaklık kültürünün yaygınlaşması ve kurumsallaşmasıyla Malatya'nın gelişmesi için üyelerle birlikte çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı. Sarın, şunları söyledi: “Derneğimiz kurumsal yapısının oturmasıyla birlikte işlerimizin sistemli ve rahat olacağını düşünüyorum ama bunun ağır bir yük ve bunun bilincindeyiz. Derdimiz, iş dünyasının sorunları üyelerimizin ticaret hacminin gelişmesi, işadamlarının dışa açılması, ortaklık kültürü ve kurumsallaşmaları olacak. İnşallah çalışmalarımızı bu istikamette yoğunlaştırıp, üyelerimize, Malatya ve ülkemize bu alanlarda başarılı çalışmalar sunmaya gayret edeceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: