MAKİAD Hizmet Komitesi Üyelerinden Gıda Tarım Müdürü Selvi'ye Ziyaret

Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) Hizmet Komitesi yönetimi, Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl...

Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) Hizmet Komitesi yönetimi, Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi'yi ziyaret etti.

Ziyarette dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi veren MAKİAD Hizmet Komitesi Başkan Yardımcısı Alper Dabağ, Malatya'nın marka şehir olması yolunda kendilerine düşen sorumluluğun bilincinde olduklarını belirtti.

Malatya'nın, üreten, gelişen, istihdam oluşturan bir şehir olabilmesi için ellerinden gelen gayreti göstermek zorunda olduklarına işaret eden Dabağ, dünya ülkelerinin Türkiye'yi ve Türk insanını tanıdıklarını ve ticaret yapmanın kolay olduğunu ifade etti. Dabağ, "Malatyalı iş adamları olarak her türlü devlet teşvik ve hibe desteklerinden de faydalanılması gerekiyor." dedi.

Reklam
Reklam

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MAKİAD gibi dinamik bir kuruluşun Malatya'ya sosyal ve ekonomik anlamda çok faydalı olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: