MAKİAD terör saldırısına tepki gösterdi

Malatya Aktif İşadamları Derneği Başkanı (MAKİAD) Ömer Nalçacı, Hakkari-Çukurca karayolunda 7 askerin şehit düştüğü terör...

Malatya Aktif İşadamları Derneği Başkanı (MAKİAD) Ömer Nalçacı, Hakkari-Çukurca karayolunda 7 askerin şehit düştüğü terör saldırısına tepki gösterdi.
Nalçacı, “Asıl hedef taşeron terör örgütü eliyle milletimiz arasında kin ve nefret tohumları oluşturmak, bu yolla kardeşlik ortamını sabote etmek ve ülkemizi istikrarsızlığa sürüklemektir” dedi.
Yaşanan hain terör saldırısında şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve millete başsağlığı dileğinde bulunan Nalçacı, "Bu menfur ve kalleşçe saldırıyı lanetliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun, milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Şiddetin hiçbir sorunun çözümüne katkı sunmadığını ve bundan sonra da sunmayacağını vurgulayan Nalçacı, “Bu eylemlerin ve arkasındaki güçlerin amacı apaçık ortadadır. Türkiye Cumhuriyeti, diğer bütün sıkıntıları gibi, terör sorununun da üstesinden gelecek güce ve kararlılığa sahiptir. Bütün dünyada biliniyor ki; terörle bugüne kadar kimse netice alamamıştır, bundan sonra da alamayacaktır. Asıl hedef taşeron terör örgütü eliyle milletimiz arasında kin ve nefret tohumları oluşturmak, bu yolla kardeşlik ortamını sabote etmek ve ülkemizi istikrarsızlığa sürüklemektir. Ancak bu alçakça planları yapanlar ve onların tetikçiliğine soyunanlar şunu bilmelidir ki, hiçbir zaman bu hedeflerine ulaşamayacaklardır. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz