MAKİAD yönetimi Vali Ulvi Saran'ı ziyaret etti

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Muzaffer Erşan ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Valisi Ulvi...

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Muzaffer Erşan ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Valisi Ulvi Saran’ı ziyaret etti.
Malatya Valisi Ulvi Saran, Malatya Aktif İşadamları Derneği’nin güzel çalışmalar yapan bir sivil toplum örgütü olduğunu belirtti. Farklı projeler üretilmesi gerektiğini vurgulayan Saran, “Esasen daha farklı ve nitelikli işler peşinde koşmak lazım. Herkesin bildiğini değilde ‘farklı ne yapabiliriz, daha bir çok değer nasıl üretebiliriz’ üzerinde kafa yorulması gerekir. Bu açıdan Makiad farklılık oluşturacak projelere imza atıyor.” dedi. Saran, yeni yönetim kurulu üyelerine de başarılar diledi.
Dernek Başkanı Muzaffer Erşan, ziyarette yaptığı konuşmada, dernek genel kuruluna katıldığı için Vali Ulvi Saran’a teşekkür etti. İmkanları dahilinde yeni fikirler üreterek güzel projeleri hayata geçirmeye çalıştıklarını anlatan Erşan, dernek olarak ihracatta yeni kapılar açmaya çalıştıklarını, Afrika ve Ortadoğu ülkelerine yönelik pazar payını artırma girişimlerini sürdürdüklerini belirtti. Erşan, Vali Saran’a kente sunduğu önemli hizmetlerden dolayı işadamları adına minnet borçlu olduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz