MAKİAD'dan MÜSİAD'a Ziyaret

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Suat Sarın ve yönetim kurulu üyeleri, Müstakil Sanayici ve...

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Suat Sarın ve yönetim kurulu üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin'i ziyaret etti.

MAKİAD Başkanı Suat Sarın, ziyarette yaptığı konuşmada, iki derneğin de gönüllülük esasına göre özveriyle çalıştığını söyledi. Türkiye ekonomisinin gelişmesi için çabaladıklarını vurgulayan Sarın, şöyle devam etti: “Türkiye'nin geleceğiyle ilgili demokrasi açığından daha rekabetçi, sürdürülebilir büyümeye geçmiş bir ülke haline gelmesi, hem demokratik hem de ekonomik açıdan birinci lige gelmesi için çalışan sivil toplum örgütleriyiz.”

Reklam
Reklam

MÜSİAD Başkanı Mehmet Balin ise dernek olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. İnsanlara daha fazla iş ve aş olanağı sağlamaya çalıştıklarını anlatan Balin, ekonominin çarklarının daha iyi dönmesi için her türlü fedakarlığı gösterdiklerini vurguladı.

Birlik, beraberlikten yana olduklarını dile getiren Mehmet Balin, bu konuda sivil toplum kuruluşlarıyla istişare içinde olduklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: