Makine İkmal Şefi Ahmet Güven Kansere Yenildi

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Temizlik İşleri Müdürlüğü Makine İkmal Şefi Ahmet Güven hayatını kaybetti.Bir süredir...

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Temizlik İşleri Müdürlüğü Makine İkmal Şefi Ahmet Güven hayatını kaybetti.

Bir süredir Turgut Özal Tıp Merkezi’nde kanser tedavisi gören Esenlik Temizlik İşleri Müdürlüğü Makine İkmal Şefi Ahmet Güven’in (46) cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin göz yaşları arasında Hatunsuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Evli ve 4 çocuk babası olan Güven’in cenaze namazına, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclis Naci Şavata, Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Malatya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Şaban Aşıcı, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları, Erhan Soylu, Mesut Bozkurt, Ahmet Faik Yıldız, Esenlik Birim Müdürleri, Şefler, mesai arkadaşları ile birlikte Güven'in yakınları katıldı.

Reklam
Reklam

Bu arada, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz Güven'in vefatı dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Personellerimizden Ahmet Güven'in vefatı bizleri derinden üzmüştür. Her zaman söylediğimiz gibi Esenlik, personelleri ile birlikte büyük bir ailedir. Bu ailenin her bireyi, her ferdi bizler için çok değerlidir. Esenlik ailesi olarak Ahmet Güven’e Cenabı Allah’tan rahmet, merhumun yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: