Makine Mühendislerinden Vali Al'a Ziyaret

Makine Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Metin Albeyoğlu, Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Makine Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Metin Albeyoğlu, Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Makine Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Metin Albeyoğlu ve yönetim kurulu üyeleri İrfan Erkan, Yavuz Çelik, Fikri Aydın ve Engin Kocaman Vali Kerem Al'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Metin Albeyoğlu, "Geçtiğimiz günlerde yüksek katılımla gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulumuzda seçilen yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Valimiz Kerem Al'ı ziyaret etmek istedik" dedi.

Vali Kerem Al'a Aydın Makine Mühendisleri Odası'nın genel kuruluna teşriflerinden dolayı teşekkür eden Albeyoğlu, Aydın gündemindeki konular hakkında Vali Kerem Al'a bilgiler aktardı. Albeyoğlu, oda olarak Aydın'la ilgili teknik konularda her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Vali Kerem Al, Aydın Makine Mühendisleri Odası yönetim kuruluna seçilen üyeleri tebrik ederek başarılar diledi. Aydın'ın kalkınması ve sürdürülebilir çevre için her kesime görevler düştüğünü ifade eden Al, duyarlılıklarından dolayı yönetim kuruluna teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: