Makine Sektörünün Fuar Hazırlığı

Tüyap, makine sektörünü, 13-17 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek uluslararası fuarda bir araya getirmeye...

Tüyap, makine sektörünü, 13-17 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek uluslararası fuarda bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Ürettiği Membran Press ve CNC Router makinelerini başta Ortadoğu ve Avrupa olmak üzere çeşitli ülkelere ihraç ederek, Türk makine sektörünü yurt dışında temsil eden öncü markalar arasında yer alan Adana’da kurulu Makser Vakkum Press de fuar hazırlıklarını tamamladı.

Makser Vakkum Press Satış Müdürü Özlem Yıldız, konuya ilişkin açıklamasında, bir firmanın büyüme yolunun dünyaya açılmak olduğunu, dünyaya açılmanın yolunun da fuarlardan geçtiğini her fırsatta dile getirdiklerini anımsatarak, "Firma olarak son derce önem verdiğimiz İstanbul’daki fuarda 380 metrekarelik showroom ile yer alacağız" dedi.

Reklam
Reklam

"Kaplama ustası" olarak bilinen firmanın Satış Müdür Yıldız, Tüyap’ın fuarlarına daha önceki yıllarda da katıldıklarını anımsatarak, sadece yurt içi değil, yurt dışındaki fuarları da yakından takip ettiklerini, uygun gördükleri ve hedef kitlelerine hitap eden fuarlarda yer almaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Yıldız, Türk makine sektörünün geldiği noktaya da dikkati çekerek, dünyayı takip eden kaliteli üretimle başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinden hem daha kaliteli hem de daha uygun fiyatlarla satış yapmalarının firmalarının yanı sıra ülke ekonomisine de katkı sunmasının mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Türkiye’de her dönemde var olan dış ticaret açığının panzehrinin daha fazla ihracat olduğunu vurgulayan Satış Müdürü Yıldız, bu tür fuarların da sektöre içme kazandırmasının tartışılmaz bir gerçek olduğuna dikkati çekti.

Yıldız, Tüyap tarafından 13-17 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek 25. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı’nda 380 metrekarelik showroom ile 11. salon 1110 nolu stantta yerlerini alacaklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Fuarların, sektör olarak ihracatı arttırarak, mevcut pazarların genişletilmesi ve uluslararası pazarları tanıma anlamında önemli bir görev üstlendiğine inandıklarını belirten Özlem Yıldız, ‘’İstanbul Büyükçekmece’deki Tüyap İstanbul Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki bu fuarda Makser Press standında son teknoloji ürünü makinelerimizi tanıtma fırsatı bulacağız’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: