Makine Ve Ekipman Alım Destekleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık il ve ilçe müdürlükleri personeline, makine ve ekipman alım destekleri konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık il ve ilçe müdürlükleri personeline, makine ve ekipman alım destekleri konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İl Müdürlüğü'ndeki toplantıya, İl Müdür Yardımcısı Ahmet Turan Karaca, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Vahap Şahin, şube müdürlüğü personelleri ve il ve ilçe müdürlüklerinden personeller katıldı. Toplantıda konuşan Karaca, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi programı kapsamındaki makine ve ekipman alımlarının desteklenmesine dair tebliğin yayınlanmasıyla müracaatların başladığını belirterek, üreticilere hayırlı olmasını diledi. Müracaatların ilçe müdürlüklerine yapılabilmesi için Valilik yetkilendirme olurlarının alındığını kaydeden Karaca, bu sayede başvuruların kabulü ve sistem girişlerinin yapılması işlemlerinin ilçe müdürlüklerinden yapılabileceğini ifade etti. Karaca, böylece çiftçilere başvuru noktasında kolaylık sağlayacağını vurguladı. Toplantıda, personele Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Şahin ve şube müdürlüğü birim sorumlusu Levent Coşkun tarafından tebliğ, uygulama rehberi ve pratikte yaşanabilecek sorunlar hakkında bilgi verildi, katılımcıların soruları yanıtlandı. Ayrıca toplantı kapsamında sektörde faaliyet gösteren firmalarla biraraya gelinerek, iş ve işlemlerle ilgili geçmişte yaşanan sıkıntılar ele alındı. Çiftçilerin hibe kapsamındaki desteklerden verimli biçimde faydalanabilmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz