MAKSAD üye sayısını artırıyor

TUSKON’a bağlı Muş Aktif Sanayi İş Adamları Derneği (MAKSAD) her geçen gün üye sayısını artırıyor....

TUSKON’a bağlı Muş Aktif Sanayi İş Adamları Derneği (MAKSAD) her geçen gün üye sayısını artırıyor.
Yeni üye kaydı yapan MAKSAD Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Çelik, iş adamlarına ve yatırımcılara sahip çıkılması gerektiğini söyledi. MAKSAD üye sayısını 36’ya çıkardı. MAKSAD’ın yeni üyesi ise Malatya Pazarı sahibi Yalçın Hürsoy oldu.
Hürsoy’u iş yerinde ziyaret eden MAKSAD Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Çelik ve derneğin Genel Sekreteri Bulut Savaş yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler. Daha önce de üye kayıtları yapan MAKSAD Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Çelik, iş adamlarına ve yatırımcılara gereken desteği sağlamaya gayret ettiklerini ifade etti. TUSKON'un devletlerle bağlantılar kurarak iş adamlarına rehberlik ettiğini belirten MAKSAD Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Çelik, bu nedenle üye sayısında büyük bir artış beklediklerini ifade etti. Çelik, “Bilindiği gibi TUSKON’nun dünya üzerinde büyük bir etkisi var. Yani dünya ticaretinde sözü geçen büyük bir kuruluştur. Bu büyük kuruluşa bağlı olan derneğimiz her geçen gün üye sayısını artırıyor. Bizim şu anda 36 üye kaydımız var. Ama bizim hedefimiz bu üye sayısını 150 ve daha üzerine çıkarmaktır." dedi.
Muş’ta yatırım, ihracat ve istihdama yönelik güzel adımların atıldığını hatırlatan MAKSAD Başkanı Cemalettin Çelik, sözlerine şöyle devam etti: "Yapılan yatırımlar birçok iş adamını cesaretlendirdi. Bundan bir iki sene öncesine kadar Türkiye’de ihracatı olmayan tek il Muş’tu. Ama bunu artık söylemek doğru değil. Çok şükür bu üç yıldır bizim girişimci büyüklerimizin ve kardeşlerimizin sayesinde Muş artık ihracat yapan iller arasında yerini almıştır. Bu bizi ve ilimizi gerçekten çok sevindirmiştir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz