Maksat Spor olsun!

İlkler şehri Uşak bir ilke daha imza attı. Edebiyat öğretmeni, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan ve spor camiasında büyük sevinçle karşılanan Fatihhan Erdoğan’ın müdürlüğü sona erdi.

Uşak gündeminde çok tartışmalara neden olacak atama, iddialara göre cemaat gruplarının yoğun baskısı ile Fatihhan Erdoğan yerine Sait Ağaoğlu Lisesi Müdürü edebiyat öğretmeni Mehmet Kabay atandığı yönünde. Ayrıca göreve yeni atanan Mehmet Kabay’ın, Büyük Birlik Partisi üyesiyken Kent Konseyi başkanı seçilen ve sonrasında AKP’ye geçen Cafer Çankaya’nın yakın akrabası olmasıda bu atamanın farklı yorumlanmasına sebep olan konular arasında.

Reklam
Reklam

Mehmet Kabay’ın atama yazısının geldiği ve bugün göreve başlayacağı belirtildi.

Yeni müdür bey’e görevinde başarılar dilerken, Uşak’ta meydana gelen 1 edebiyat öğretmeni açığının beden eğitimi öğretmeni tarafından mı kapatılacağı merak konusu oldu!

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz