Maksifed Başkanı Bahadır Özgün Türkkonfed Yönetimine Seçildi

TÜSİAD’ın önderliğinde kurulan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), merkezi Bursa’da bulunan MAKSİFED Başkanı...

TÜSİAD’ın önderliğinde kurulan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), merkezi Bursa’da bulunan MAKSİFED Başkanı Bahadır Özgün'ü yönetim kuruluna aldı.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın katılımı ile İstanbul’da gerçekleştirilen 9. Genel Kurulda seçilen Süleyman Onatça başkanlığındaki TÜRKONFED, Marmara ve Kuzey Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyon (MAKSİFED) Başkanı Bahadır Özgün’ü yönetim kuruluna aldı.

MAKSİFED Başkanı Bahadır Özgün yaptığı açıklamada, “Türk iş dünyasının en büyük çatı kuruluşu olan TÜRKONFED’de Bursa’yı ve bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu. Bünyesinde 17 federasyon, 134 dernek, 208 milyar dolarlık iş hacmine sahip ve 1 milyonu aşkın kişiye istihdam sağlayan, 11 binden fazla iş insanını temsil eden TÜRKONFED'in genel kurulunda Türkiye ekonomisine ait önemli değerlendirmelerde bulunan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, “TÜRKONFED’in hazırlayıp sunduğu Orta Gelir Tuzağı raporu için Türk ekonomisinin gelişiminde çok değerli bir çalışmadır” dedi.

Reklam
Reklam

TÜRKONFED Başkanlığına seçilen Süleyman Onatça ise, ekonomideki sürekliliği Anadolu’daki küçük ve orta ölçekli işletmeler olmadan gerçekleştirebilmenin mümkün olmadığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: