Maksut Efendililerden, Belediye Başkanı Bulutlar'a Teşekkür Plaketi

Erzurum, Maksut Efendi Mahallesi Muhtarı Burhanettin Atmaca ve semt sakinleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a...

Erzurum, Maksut Efendi Mahallesi Muhtarı Burhanettin Atmaca ve semt sakinleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Şehrin gecekondu semtlerinden Maksut Efendi Mahallesi'ne götürülen belediye hizmetleri semt sakinlerinin memnuniyeti ile karşılandı. Mahalle Muhtarı Burhanettin Atmaca ve beraberindeki çok sayıda mahalleli Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a teşekkür ziyarettinde bulundu. Atmaca, son yıllarda gerçek anlamda belediye hizmeti aldıklarını ileri sürdü. Mahalleli olarak yıllarca ihmal edildiklerini savunan Atmaca, "Başkanımız mahallemizin geleceğine büyük yatırımlarda bulundu. Mahallemizde değişik spor branşlarından 50 çocuğuna belediye kapılarını açtı Mahallemizin ismini alan şehrimizin manevi değerlerinden birisi Maksut Efendi Türbesini yeniden adına yakışır bir şekilde restore ettirdi. Yer altı ve yer üstü hizmetleri de diğer semtlerden ayrı tutulmadan hakkaniyetli bir şekilde aldık. Mahallemize kültür ve bilgi evi ile birlikte kullanılacak bir taziye evinin de yine belediye tarafından yaptırılacak olması bizleri sevindirdi. Toz, toprak içerisinde oynayan çocuklarımıza da yine belediyemizin modern bir çocuk oyun parkı yaptıracak olması da ayrı bir güzellik." dedi.

Reklam
Reklam

"ÖNCELİĞİMİZ YOKSUL SEMTLER OLDU"

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçenin geneline eşit hizmet sunduklarını ifade etti. Bulutlar, ilçenin yoksul semtlerinden birisi olan Maksut Efendi'ye belediye hizmetlerini götürmek için öncelik verdiklerini vurguladı. Bulutlar, belediye hizmetlerinden vatandaşların adil olarak yararlanmasına özen gösterdiklerine dikkat çekerek, "Halka hizmet Hakk'a hizmet ilkesiyle 4 yıldır hizmet yürütüyoruz. Önceliğimiz hep ilçemizin geri kalmış semtlerini diğer mahallelerin seviyesine çıkarmak oldu. İlçemize dört yılda öz kaynaklarıyla 45 milyon liralık yatırım yaptık. 20 yılda ilçenin yeşil alanı 120 dönümken biz dört yılda 80 dönüm yeşil alan kazandırdık ilçemize. 2 milyon metrekare standartlara uygun sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik. Kültür merkezi, kapalı spor salonu, hanımlar çarşısı, bilgi ve kültür evi, 23 yeni park, 19 çocuk oyun kurduk. Bu hizmetlerin sunumunda yoksul vatandaşlarımızın yaşadığı semtlere hep öncelik verdik." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: