Makü MYO Müdürlüğü'ne Tuğay atandı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Burdur Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürlüğü'ne Yrd. Doç. Dr....

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Burdur Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürlüğü'ne Yrd. Doç. Dr. Osman Tuğay atandı.
MAKÜ Burdur MYO Müdürlüğü'nde yapılan devir-teslim töreniyle, Yrd. Doç. Dr. Ömer Tekşen görevi, Yrd. Doç. Dr. Osman Tuğay’a devretti.
İnsanların geçici, kurumların kalıcı olduğunu belirten MYO eski Müdürü Ömer Tekşen, “Üniversitemizin misyonu ve vizyonu doğrultusunda görevimizi yapmaya çalıştık. Görevim süresince bana destek olan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Görevimi Yrd. Doç. Dr Osman Tuğay hocama devrediyorum, kendisine başarılar dilerim.” dedi.
Sorumluluğunun çok büyük olduğunu ve MAKÜ’ye layık olabilmek için elinden geleni yapacağını belirten Burdur MYO yeni Müdürü Osman Tuğay, şu anki ekiple aynen yola devam edeceğini anlattı. MAKÜ’de iyi bir iz bırakmak için uğraşacaklarını aktaran Müdür Tuğay, “Yarın buradan ayrıldığımız zaman arkamızda iyi bir eser bırakabilirsek bizim için yeterli olacak. Herkesin çalıştığı kuruma karşı bir vefa borcu vardır. Bizim de bu vefa borcumuzu ödeme vaktinin geldiğini düşünüyorum. Ömer hocamızın bilgi ve tecrübelerinden istifade edeceğiz. Beraberce okulumuzun gelişmesi için uğraşacağız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz