Makü Öğrencilerinden ‘materyal’ Çekimleri

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fotoğraçılık Topluluğu tarafından sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile paylaşılan...

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fotoğraçılık Topluluğu tarafından sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile paylaşılan fotoğraflar büyük beğeni topladı.

MAKÜ Fotoğrafçılık Topluluğu daha önce paylaştığı makro, manzara ve portre çekimleriyle takipçi sayısını arttırmayı başardı. Topluluk, bu hafta ise materyal çekimlerini takipçileri ile paylaştı.

Eski kapıların, paslı ve küflü kilit ve zincirlerin aktarıldığı fotoğraflar bin 254 beğeni, 17 yorum alırken, takipçiler fotoğrafları 85 kere sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla paylaştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz