MAKÜ’ye destek veren isimler plaketle ödüllendirildi

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), kuruluşundan itibaren üniversiteye destek olanları plaketle ödüllendirdi. Rektör Prof. Dr....

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), kuruluşundan itibaren üniversiteye destek olanları plaketle ödüllendirdi.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Burdur gibi bir eğitim şerinde çalışıyor olamanın, tüm kurum ve kuruluşların, yerel basının ve tüm Burdur halkının özlemle beklediği bir üniversite oldukları için şanslı oldukların söyledi. Rektör Saacı, bu kapsamda gazeteci ve üniversitenin tanıtımına katkı sağlayanlara teşekkür etti.
MAKÜ’nün marka bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı ise "Biz Gazeteciler Cemiyeti olarak Rektörümüzün şahsında Üniversitemizin yönetimine böyle güzel bir günde bizi hatırladıkları ve bir araya getirdikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Mutlaka Burdur Basını üniversitemizin tanıtılması için üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Ben MAKÜ’nün ileriki günlerde ülke gündeminde başarılarıyla çok daha fazla yer alacağına inanıyorum. Katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Rektör Saatcı, Lisinia Doğa Projesi çalışmaları ile Öztürk Sarıca’ya, Dünya Müzik ve Folklor Yarışmasında altın madalya alan Hüseyin Demir’e ve Milli Atıcı Mert Nalbant’ta plaket verdi. Burdur’da ki bütün gazetecilere de plaket verilmesinin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi. MAKÜ Meslek Yüksekokulu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Eroğlu, Prof. Dr. Halil İbrahim Gökçe, Mümtaz Nazlı, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı ve gazeteciler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz