Makyaj Sanatçıları Academy'de Yetişecek

Derya Ergün, sinema, tiyatro ve dizi setlerinde kurgusal bütünlüğü oluşturan efekt, plastik ve profesyonel makyajda eğitim verecek.

İnanır Group’un Türkiye’de makyaj sanatının gelişmesi gerektiğinden yola çıkarak usta makyaj sanatçısı Derya Ergün ile birlikte kurduğu “Derya Ergün & Kryolan Professional Make-Up Academy”, 8 Nisan 2010 Perşembe akşamı gerçekleşen davetle açıldı. Musa Uzunlar, Candan Erçetin, Aylin Kotil, Faruk Saraç, Bülent İnal, Oya Tolga, Öykü Gürman, Emre Karayel, Hasan Küçükçetin, Erhan Yazıcıoğlu, Onur Ünlü gibi sanat ve gösteri dünyasından çok sayıda değerli ismin katıldığı gecenin ev sahipliğini İnanır Group Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İnanır ve Profesyonel Makyaj Sanatçısı Derya Ergün yaptı.

Reklam
Reklam

Taksim ve Caddebostan Derya Ergün & Kryolan Professional Make-Up Academy'de 17 Nisan 2010 tarihinden itibaren başlayacak olan eğitimlerde, sinema, TV, tiyatro ve müzik dünyasının starları ile profesyonel makyaj sanatçıları tarafından tüm dünyada tercih edilen Kryolan’ın profesyonel makyaj malzemeleri kullanılarak efekt, plastik ve profesyonel makyajla ilgili tüm bilgiler öğrencilere uygulamalı olarak anlatılacak. Derya Ergün tarafından yönetilecek eğitimler çerçevesinde, çok kapsamlı konu anlatımı ve uygulamalarla yıl sonuna kadar 200 profesyonel makyaj sanatçısının sektöre kazandırılması hedefleniyor.

Makyaj malzemelerinin ve kullanım teknikleri ile yüz anatomisinin ve renk bilgisinin öğrencilerle paylaşılacağı derslerde, temel makyaj, efekt makyajı, sahne, sinema ve TV makyajı uygulamaları öğretilecek.