Mal varlığını sokak hayvanlarına bağışlayan Muhterem Uzel hayatını kaybetti

Bütün mal varlığını sokak hayvanları için bağışlayan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde yaşayan ve kimsesi olmayan Muhterem...

Bütün mal varlığını sokak hayvanları için bağışlayan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde yaşayan ve kimsesi olmayan Muhterem Uzel (76), hayatını kaybetti. Kimsesiz olan yaşlı kadını, son yolculuğuna belediye çalışanları ve vatandaşlar uğurladı.
Erbaa Büyük Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Uzel'in cenazesi Şehir Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze namazına Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan da katıldı. Çok üzüldüğünü ve duygulandığını belirten Yenihan, “Muhterem Teyze, çok sıcak kanlı ve merhametli bir teyzemizdi. Bildiğiniz üzere tüm mal varlığını sokak hayvanları için bağışlayan Muhterem Teyze, dün akşam hastanede yattığı odasında yaşamını yitirdi. Duyduğumuzda çok üzüldük, bugün ise onu son yolculuğuna tüm belediye personeli ile uğurladık. Muhterem Teyze'ye Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, ayrıca, yapılacak olan proje ile en kısa sürede hayvan barınağının yapılarak hizmete sokulacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz