Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Kale Gençlerbirliği verdiği iftar yemeğiyle sezonu açtı.Kale’de Doktorun...

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Kale Gençlerbirliği verdiği iftar yemeğiyle sezonu açtı.

Kale’de Doktorun Yeri’nde verilen iftar yemeğine AK Parti İlçe Başkanı Kazım Çiçek, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, İlçe Emniyet Amiri Nedim Akdemir, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdem Eren, iş adamı Celal Ertuğrul, kulüp başkanı Erdal Kaçan ve kulüp yöneticileri katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Kale Gençlerbirliği kulübüne 2012-2013 sezonunda başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Kale Gençlerbirliği kulüp başkanı Erdal Kaçan ise, yeni sezonda bütün takımlara başarılar dileyerek, sezonu sakatlık yaşamadan kazasın atlatmak istediklerini ifade etti.

Kulübe destek veren iş adamı Celal Ertuğrul da, Kale Gençlerbirliği kulübü başkanı Erdal Kaçan’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Erdal başkanımız Kale’nin spor açığını tek başına kapatmaya çalışıyor. Bu çok onurlu ve kutsal bir iş. İnsana hizmet en iyi hizmettir. Bu noktada da Erdal başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Kale Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Erdal Kaçan, kulübe destekte bulunan iş adamları Celal Ertuğrul ve Celal Öztop’a plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: