Malatya 12 Dabo'dan Kamp Değerlendirmesi

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu (DABO) Antrenörü Bayram Acar ve sporcular, Bolu’da gerçekleştirilen uluslararası...

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu (DABO) Antrenörü Bayram Acar ve sporcular, Bolu’da gerçekleştirilen uluslararası kamptan döndü.

Kampla ilgili bir değerlendirmede bulunan Malatya 12 DABO Antrenörü Bayram Acar, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda organize edilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları Uluslararası Basketbol Eğitim Kampı’nın çok verimli geçtiğini aktardı. Acar, kamp çalışmaları kapsamında Amerika’dan gelen koçların 12 Dev Adam Okulları sporcularına eğitim verdiklerini kaydederek, "TBF'nin uluslararası yaz kampı Bolu’da gerçekleştirildi. Türkiye genelindeki 12 DABO sporcularının bilgi becerilerini artırarak kaynaşması sağlandı. 220 sporcu ve 50 antrenörle Afganistan, Dubai, KKTC ve Amerika’dan katılım oldu. Sporcularımızın bilgi ve becerilerinin daha üst seviyelere çıkarılması için yapılan bu kamp, oldukça verimliydi. TBF yöneticilerini ve emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Kampın sporculara büyük katkı sağladığını belirten Acar, şunları söyledi:

"Kampı Amerikalı koçlar yönetti ve sporculara iyi bir eğitim verildi. İyi bir diyalog ve güzel bir çalışma ortamı vardı. Sporcularımız büyük bir memnuniyetle kamptan döndü. Bu kampların sporcularımıza büyük katkıları oluyor. Kamplarda illerden giden oyuncular, farklı takımlarda çalışıyor. Farklı ekiplerle oynayan sporcularımız, farklı arkadaşlıklar edinip kaynaşıyorlar. 12 DABO’nun sporculara büyük katkıları oluyor."

Malatya 12 DABO’dan uluslararası kampa katılan Hasan Özakça, kampın çok verimli geçtiğini ve yeni arkadaşlar edindiklerini, kampta yer alan diğer sporcu Yusuf Acar da, kampın eğlenceli geçtiğini söyledi. 8 oyuncunun katıldığı kampta yer alan Umut Yaşar Okçu ise, kampa katıldığı için büyük bir heyecan yaşadığını, kampın oldukça faydalı geçtiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: