Malatya 2. Osb Derneği Yöneticilerinden Tso Başkanı Erkoç’a Ziyaret

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Ticaret ve...

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

2. Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Günay ve yönetim kurulu üyelerinin nezaket ziyaretine teşekkür eden Erkoç, ”Bizim için 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin ayrı bir yeri var. Bizim gözbebeğimiz. Orada çok ciddi çalışmalar yaptık. Bugün gelinen noktada katettiği merhale bizim için önemli. Önümüzdeki dönemde iş adamlarımızın yatırımlarını artırması ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi daha da büyüyecektir” dedi.

Reklam
Reklam

2. OSB SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Günay ise, Organize Sanayi Bölgesinin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, “Burada daha fazla istihdam oluşturursak umuyorum ki sorunlarımız da bir o kadar azalacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz